TERVETULOA PALTASELLE TUTUSTUMAAN SUOLUONTOON!

Paltasen esteetön suopuisto on vuonna 2019 avattu leveä reitti, joka sopii hyvin esteetttömään käyttöön. Reitillä pystyy kohtaamaan kaksi pyörätuolia, sillä levennyksiä on riittävästi. Helposti saavutettava reitti sopii hyvin kaikille suoluonnon ystäville.

Paltasen reitti lähtee liikkeelle Pieni Paltanen -lammen rannasta. Auton voi jättää Paltase kioskille tai kääntyä toiselle puolelle tietä Pieni Paltanen -lammen rantaan.

 

Reitti on leveää ja miellyttävää kulkea. Pieni aitta reitin alkupuolella on vuokrattavissa edullisesti yöpymistarkoituksiin Paltasen kahvilalta tai suoraan näiden verkkosivujen kautta. Aitan varaukseen pääset tästä.

Paltasen esteetön reitti on täynnä pieniä kalastukseen tarkoitettuja ulokkeita. Pieni-Paltasessa kalastaminen vaatii Paltasen kioskilta tai suoraan näiltä verkkosivuilta ostettavan luvan, sillä lampeen on istutettu lohia. Kalastusluvan pääset ostamaan tästä. Sen sijaan Levälammessa saa kalastaa ilman erityistä lupaa.

Reitti on täynnä tukevia pöytäpenkkejä, joten mahdollisuuksia eväiden syöntiin, huilaamiseen tai vaikkapa ulkoilmatoimistotyöskentelyyn löytyy erittäin paljon.

Reitti haarautuu pienen Telkkälammen rannassa käväiseväksi pistoksi. Kääntyvä reitti on hieman kapeampi, mutta silti leveä. Pyörätuoleja varten on rakennettu ohituspaikkoja.

Reitin päässä on Paltasen laavu, joka soveltuu hyvin vaikkapa yöpymiseenkin. Laavun voi varata yöpymistä varten Paltasen kahvilalta. Laavulla on myös esteetön tulipaikka, jota pystyy liikuttelemaan sopivalle kohdalle.

PALTASEN KAHVILA JA KALASTUS
Järvisuomentie, 77110 Paltanen
Kahvila 040- 5410666
Tuomo 0400- 753602
tuomo.ylo(at)gmail.com

Tietosuojaseloste | Toimitusehdot

© Paltasen kahvila ja kalastus | 2022

Paltasen kahvila ja kalastus

Järvisuomentie, 77110 Paltanen
Kahvila 040 5410666
tuomo.ylo(at)gmail.com